Бесплатна достава над 1500ден Бесплатна замена на поизводи

Цените на сите производи од www.m3d.mk, се дадени со вкалкулиран ДДВ од 18%. Секој може да постави нарачка на веб продавницата како регистриран корисник или корисник гостин. Саканите производи се додаваат во кошничка, а на крајот се потврдува нарачката. По завршувањето на нарачката купувачот добива потврда за направената нарачка преку е-пошта, на наведената адреса.

Доставата на производите се врши преку Post Express и е бесплатна низ цела Македонија за вкупна сума на нарачката што надминува 1500 денари. Во спротивно, доставата се наплаќа и чини од 150 до 210 денари. Во случај некој од нарачаните производи во моментот да го нема на залиха, купувачот ќе биде исконтактиран преку е-пошта или телефонски, на наведениот број.