Контакт

Контакт инфо

Локација

  • Skopje City mall 2 спрат - Скопје

контакт информации

  • info@m3d.mk
  • 075-246-464

Работно време

  • Пон - Нед: 08.30 до 21.30

Каде се наоѓаме

Имате прашање?

Имате прашање? Пофалба или критика? Нам во Asics, мислењето на нашите купувачи ни значи. Пишете ни, а ние во најкус можен рок ќе ви одговориме.
 

Пишете ни