Бесплатна достава над 1500ден Бесплатна замена на поизводи
Водич за големина на обувки и облека
Големини на обувки
Машки / Унисекс
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
10
10.5
11
11.5
12
12.5
13
14
Женски
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
10
10.5
11
11.5
12
12.5
13
13.5
14
14.5
15
Euro
36
37
37.5
38
39
39.5
40
40.5
41.5
42
42.5
43.5
44
44.5
45
46
46.5
47
48
49
CM
22.8
23
23..5
24
24.5
25
25.3
25.5
26
26.5
27
27.5
28
28.3
28.5
29
29.5
30
30.5
31

 

Големини на облека машки
XS
S
M
L
XL
XXL
Граден кош
84,5cm – 91,5cm
91,5cm – 99cm
99cm – 104cm
104cm – 109cm
109cm – 117cm
117cm – 124,5cm
Половина
68,5cm – 76cm
76cm – 84cm
84cm – 89cm
91,5cm – 96,5cm
96,5cm – 106,5cm
106,5 – 114,5cm
Колкови
84,5cm – 91,5cm
91,5cm – 99cm
99cm – 104cm
104cm – 109cm
109cm – 117cm
117cm – 124,5cm

 

Големини на облека женски
XS
S
M
L
XL
Граден кош
79cm – 84cm
84cm – 89cm
89cm – 94cm
94cm – 103,5cm
103,5cm – 105,5cm
Половина
61cm – 66cm
66cm – 71cm
71cm – 76cm
77,5cm – 82,5cm
82,5cm – 90cm
Колкови
86cm – 91cm
91cm – 97cm
97cm – 103cm
103cm – 110cm
110cm – 117cm
Корпи за градник
30B-C
32B-C
34B-C
36B-C
38B-C

Скрол »